Filtrera
Stäng
RSS

Aktuellt Just Nu

Författaren och Fiskejournalens medarbetare Gunnar Westrin rapporterar från vårfjället och efterlyser mer etik och en större vördnad för naturen.
Ikväll är det premiär för årets satsning på ”Street” inne i Göteborg. Under sex raka onsdagskvällar blir det kul prova-på-fiske inne i Vallgraven.
Svarta och oljelika slöjor i vattnet har de senaste dagarna väckt stor oro bland västkustens sportfiskare. Många misstänkte ett större oljeutsläpp men professor Hans Hultberg ger svaren.
Under måndagen och tisdagen har det kommit in flera oroliga telefonsamtal till Kustbevakningens ledningscentral i Göteborg om ett oljeliknande ämne i Hakefjorden på västkusten.
Igår var det laxpremiär i de danska åarna och rapporterna om fångad lax kom ganska snabbt. Bland annat så fick Futureflys teamfiskare Kasper Røjsmose denna fina lax på en gul zonkerfluga. Klicka i länken för bilder...
Öppettider i påsk! -den 28 mars 2018
Här finner du våra öppettider nu i påsk. Skärtorsdag (29/3) 10-19 (ordinarie öppettider),Långfredag (30/3) 11-16, Påskafton (31/3) 10-16, Påskdagen (1/4) 11-16 Annandag påsk (2/4) 11-16.
Här kommer resultatet från årets lottdragning ifrån Havsöringsmässan i helgen. Tack alla som bidragit till insamlingen för 8-fjordar, och grattis till alla vinnare! Priserna finns att hämta ut i butiken.
Följ med vår teamfiskare Albin Löfqvist på en spännande fiskedag i Göteborgs skärgård! Han tar er med på en heldags fiske på en av öarna i Göteborgs södra skärgård.
Havsöringsmässa 24-25/3 -den 2 mars 2018
För tolfte året i rad har vi vår superuppskattade mini-mässa i Göteborgsbutiken. Mängder med fiskeprofiler, leverantörer, guider, flugbindare etc kommer att finnas på plats....
Från den 31 januari till den 4 februari har vi flugbindningsvecka på El-Ge sportfiske! Läs mer i länken