Filtrera
Stäng

Mikado Hokkai Rig 3x3/0 Häckla

Mikado Hokkai Rig är en grym häckla framtagen till fisket efter makrill och olika torskartade fiskar. En häckla utrustad med lockande material och pärlor på 3 styck krokar i storlek 3/0, på en lina för att använda som upphängare ovanför en pilk.
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 317591
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Mikado
39,00 kr
34,00 kr
  • Fri frakt > 500kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser
Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Kunder som köpte denna köpte också

Frystorkade Borstmaskar Röd

Frystorkade borstmaskar som är ruggigt effektiva som bete i jakten på arter som havsöring, plattfisk m.m. Går alldeles utmärkt att meta med eller ha som bete till ditt bombardafiske. Lägg dom frystorkade borstmaskarna i vatten ungefär 1-3 minuter så kommer dom att bli "färska" igen. Varje förpackning innehåller ca 50 gram färska borstmaskar. 100% naturliga!
79,00 kr 69,00 kr

Wiggler Wing Squid Glow 15cm (2 pack)

Wing Squid från Wiggler är en realistisk bläckfiskjigg tillverkad av självlysande PVC och som är utrustad med vingar. Detta gör att du får en superrealistisk och förförisk gång i vattnet. Använd Wing Squid som upphängare till ditt havsfisketackel eller så kan man använda den direkt på en jiggskalle. Perfekta för fisket efter t.ex torsk, sej, hälleflundra m.m i Norge eller för fisket i tropikerna efter diverse arter. Varje förpackning levereras med två stycken bläckfiskjiggar.
89,00 kr 69,00 kr

Wiggler Sunlight Squid 15cm Glow (3-pack)

Sunlight Squid från Wiggler är en gummibläckfisk på 15cm perfekt att använda som upphängare vid havsfisket. Denna modellen är självlysande, vilket kan hjälpa en lite extra på djupt vatten.
59,00 kr 49,00 kr