Filtrera
Stäng

Kinetic Brutalis FS 6,6ft 20-30lbs

Kinetic Brutalis är ett superstarkt och pålitligt havsfiskespö. Klingan är tillverkad av glasfiber vilket gör det oerhört stark och välbalanserad. Utöver detta är Brutalis FS utrustad med trebenta spöringar och ett EVA handtag för bästa tänkbara grepp. Detta spö är perfekt för blandat havsfiske efter arter som makrill, torsk, sej m.m. Just denna modell är perfekt för pilkar/jiggar mellan 100-400 gram.
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 010185
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Kinetic
Fri frakt!
699,00 kr
579,00 kr
  • 2-delat superstark glasfiberklinga
  • Trebenta spöringar
  • Komfortabelt EVA handtag
  • Kryss endbutt
  • 2-delat superstark glasfiberklinga
  • Trebenta spöringar
  • Komfortabelt EVA handtag
  • Kryss endbutt
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
Längd6,6 fot (195 cm)
Aktionskurva20-30lbs
Antal delar2
Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
Längd6,6 fot (195 cm)
Aktionskurva20-30lbs
Antal delar2
Kunder som köpte denna köpte också

Daiwa Sealine SG 47LC

Daiwa Sealine är en rulle som främst är framtagen för trollingfiske efter bl.a lax och gädda men den fungerar även utmärkt för det svenska havsfisket efter torsk och makrill om man vill ha en rulle med räkneverk. Här får du en högklassig rulle som är enkel att använda och den passar även för den krävande fiskaren som fiskar både i havet och i insjöar. Det är inga problem att fighta en större fisk med den jämna och starka UTD bromsen. Rullen är även utrustad med tre kullager och högklassig mekanik som garanterar mjuk aktion.
1.695,00 kr 1.049,00 kr

Abu Garcia Altum DLC Syncro 16 Vänster

Användarvänlig rulle som passar perfekt för trolling eller lättare havsfiske! Bara en sådan sak som en digital linräknare som är justerbar utifrån vilken lintyp du använder. Dessutom innehåller Altum DLC ett justerbart syncrosystem. Genom att vrida veven ett tredjedels varv bakåt, reducerar du bromsverkan med 50 procent. Den här funktionen är extra användbar när du fiskar med djupriggar eller behöver sänka ner ett bete snabbt eftersom du inte behöver frikoppla rullen.
1.499,00 kr 999,00 kr