Filtrera
Stäng

IFish

Med rötter i Skandinavien och med en mångårig historia bygger Ifish redskap för framtidens sportfiskare. Sverige och Norden erbjuder unika möjligheter till sportfiske och Ifish hämtar deras inspiration och idéer ur den kunskap och tradition som växt fram under årtionden. Ifish vill att deras kunder, gärna med ett spö i handen, ska få fortsätta att utforska och uppleva den nordiska naturen och allt vad den har att erbjuda. De strävar efter att ta fram och utveckla den fiskeutrustning som behövs på ett långsiktigt hållbart sätt och med mångfalden av möjligheter i åtanke.

Beställ dina fiskeprylar från Ifish av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Ifish Snow Pegs (4 pack)

Ifish Snow Pegs är tältpinnar till ditt isfisketält som är anpassade att användas vid hårt packad snö när isskruvar inte kan användas.
219,00 kr 199,00 kr

Ifish Isskruvar (2 pack)

Isskruvar med extra kraftig gängning som är lätta att få fast och sitter stadigt i isen. Används för att fästa ditt isfisketält i isen. Varje förpackning levereras med två isskruvar.
119,00 kr 109,00 kr

Ifish Stormlinor (4 pack)

Fyra stycken stormlinor är bra att ha till hands när det blåser kraftigt. Framtagna att fungera ihop med Ifish olika isfisketält men fungerar även bra ihop med andra fabrikat.
79,00 kr 69,00 kr

Takgenomföring till kamin

Komplett kit för genomföring av kaminröret som skyddar tältduken mot den hetta som bildas när kaminen används. Ett måste om man har för avsikt att utrusta sitt tält med en kamin.
750,00 kr

Ifish Vedkamin 965

Stor och lätt vedkamin med hög effekt från Ifish. Perfekt för isfisketält, lavvu eller stugor. Tar liten plats, har låg vikt och är relativt lätt att bära. Tillverkad av stål. Säkerhetssläpphandtag. Ger exceptionellt hög värme med lite bränsle. Kräver ventilation. Förlängd bränntid. Levereras med 5 delat rör, rörhatt och spjäll.
4.699,00 kr 3.999,00 kr

Ifish Gasolkamin 4000

Denna gasolkamin från Ifish har blivit ett "måste" för aktiva friluftsentusiaster. Kaminen är väldigt populär att använda inuti isfisketält men den passar även i andra typer av tält, lavvu, stugor, båtar, partytält. Det är bara fantasin som begränsar användningsmöjligheterna. Kaminen är enkel och snabb att tända oavsett temperatur och värmeeffekten justeras lika lätt som på en gasolgrill. Kaminen säljs i paket med kaminmodell 4000, 4 st. rörledningar, spjäll, rörhatt & stormhatt.
5.999,00 kr 5.799,00 kr

Ifish IceHotel 5 Insulated

Ice Hotel 5 från Ifish isfisketält som rymmer fem personer och som är väldigt enkelt att sätta upp. Just denna modell är isolerad vilket gör att tältet blir 35% varmare att vistas i än tält som inte är isolerade. Isfisketält är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Genom att sitta inne i tältet och fiska slipper du frysa samt kan vara ute längre och därmed få mer fisk! Ice Hotel 5 är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har fem fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Tack vare den unika konstruktionen kan man enkelt passera in och ut ur tältet. 6 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.
6.999,00 kr 6.499,00 kr

Ifish IceHotel 4 Insulated

Ice Hotel 4 från Ifish isfisketält som rymmer fyra personer och som är väldigt enkelt att sätta upp. Just denna modell är isolerad vilket gör att tältet blir 35% varmare att vistas i än tält som inte är isolerade. Isfisketält är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Genom att sitta inne i tältet och fiska slipper du frysa samt kan vara ute längre och därmed få mer fisk! Ice Hotel 4 är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har sex fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. Tack vare den extra stora golvytan (5,5 M²) får man mer yta att fiska på jämförbart med andra liknande tält. 6 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.
5.299,00 kr 4.999,00 kr

Ifish IceHotel 3 Insulated

Ice Hotel 3 från Ifish isfisketält som rymmer tre personer och som är väldigt enkelt att sätta upp (tar ca 60 sekunder). Just denna modell är isolerad vilket gör att tältet blir 35% varmare att vistas i än tält som inte är isolerade. Isfisketält är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Genom att sitta inne i tältet och fiska slipper du frysa samt kan vara ute längre och därmed få mer fisk! Ice Hotel 3 är tillverkat i slitstark 600D nylon med förstärkta detaljer och har fyra fönster som kan mörkläggas samt två dörrar. 6 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska
4.399,00 kr 3.999,00 kr

Ifish IceCabin 360

Ice Cabin 360 från Ifish isfisketält som rymmer tre personer och som är väldigt enkelt att sätta upp (tar ca 60 sekunder). Just denna modell har 360° panoramafönster vilket gör det till ett perfekt tält för ismete när du vill ha koll på utrustningen. Ett isfisketält är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Genom att sitta inne i tältet och fiska slipper du frysa samt kan vara ute längre och därmed få mer fisk! Ice Cabin 360 är tillverkat i slitstark 300D nylon med förstärkta detaljer och två dörrar. 6 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.
3.999,00 kr 3.399,00 kr

Ifish IceCabin 3

Ice Cabin 3 från Ifish isfisketält som rymmer tre personer och som är väldigt enkelt att sätta upp (tar ca 60 sekunder). Ett isfisketält är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Genom att sitta inne i tältet och fiska slipper du frysa samt kan vara ute längre och därmed få mer fisk! IceCabin 3 är tillverkat i slitstark 300D nylon med förstärkta detaljer och har fyra fönster som kan mörkläggas samt en dörr. 6 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.
3.299,00 kr 2.699,00 kr

Ifish IceCabin 2

Ice Cabin 2 från Ifish isfisketält som rymmer två personer och som är väldigt enkelt att sätta upp (tar ca 60 sekunder). Ett isfisketält är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Man kan även sitta inne i tältet och fiska. Genom att sitta inne i tältet och fiska slipper du frysa samt kan vara ute längre och därmed få mer fisk! IceCabin 2 är tillverkat i slitstark 300D nylon med förstärkta detaljer och har fyra fönster som kan mörkläggas samt en dörr. 6 styck isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska.
2.399,00 kr 1.999,00 kr

Ifish Metspö Lime 3m

Fina metspön från Ifish. Varje metspö levereras med en metrev som är komplett med flöte, lina, sänke och krok.
99,00 kr 89,00 kr

Ifish Storfisk-sänke

Ifish Storfisk-sänke är en perfekt vikt för havsfisket.
Lagernivå:
Från 45,00 kr

Ifish Fiskeväska Large

Klassisk fiskeväska med plats för dragaskar m.m.
299,00 kr 229,00 kr

Ifish Metspö Orange 3m

Fina metspön från Ifish. Varje metspö levereras med en metrev som är komplett med flöte, lina, sänke och krok.
99,00 kr 89,00 kr
Visar 36 av 36 produkter