Filtrera
Stäng

Fiskeväskor/Softpacks

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Simms Freestone Ambi Sling Pack | Steel

Simms Freestone Ambi Sling Pack är en mångsidig och smart slingpack som väntas bli en storsäljare hos oss.
1.699,00 kr

Simms Freestone Chest Pack | Steel

Simms Freestone Chest Pack är kompatibel med Simms vadare och väskor. Ser till att du har tafsar och tillbehör nära till hands när du behöver dem.
1.099,00 kr

Westin W3 Lure Loader Large (Inkl 4 askar)

Westin W3 Lure Loader är en slitstark och stor fiskeväska där det medföljer fyra stycken betesaskar. En av betesaskarna är extra hög vilket gör att man får plats med stora gäddjiggar, jerkbaits m.m medans de tre andra askarna är av "standard" höjd. En perfekt fiskeväska för dig som har mycket prylar och vill ha en pålitlig väska.
849,00 kr 759,00 kr

Westin W3 Lure Loader Small (Inkl 4 askar)

Westin W3 Lure Loader är en slitstark och stor fiskeväska där det medföljer fyra stycken betesaskar av hög kvalitet i standard storlek. En perfekt fiskeväska för dig som har mycket prylar och vill ha en pålitlig väska.
599,00 kr 499,00 kr

Westin W4 Vertical Master Bag

Westin W4 Vertical Master Bag är en väska som trots namnet passar de flesta fiskemetoderna och hjälper dig hålla din utrustning organiserad. I den stora front öppningen kommer du åt de 5 betesaskar som ingår i väskans pris. Dessa kan givetvis bytas ut mot andra askar så länge måtten stämmer. Front fickan finns en smart förvaring för verktyg. Väskan har också 2 stora meshfickor , 2st stora sidfickor och vadderade bärselar.
1.099,00 kr 989,00 kr