Filtrera
STOR HÖSTREA! MÄNGDER AV SUPERKLIPP! KLICKA HÄR
Stäng
STOR HÖSTREA! MÄNGDER AV SUPERKLIPP! KLICKA HÄR

Dragon Aggressor Jig Head #3/0 3g (3 pack)

Aggressor Jig Head från Dragon är högkvalitativa jiggskallar med en gedigen och sylvass krok och en smidig hake som håller dina jiggar på plats. Väldigt prisvärda jigghuvuden vi varmt kan rekommendera!
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 201368
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Dragon
44,00 kr
39,00 kr
  • Fri frakt > 500kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
Betesvikt3 gram
Krokstorlek#3/0
Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
Betesvikt3 gram
Krokstorlek#3/0
Kunder som köpte denna köpte också

Svartzonker Power Cutter

Svartzonker Power Cutter är en robust och stark avbitare som är ett absolut måste att ha med på fisket. Klipper lätt av grova krokar, grova ståltafsar och wire och kommer garanterat rädda illa krokade gäddor men även ett och annat finger. Tången öppnar gapet på eget bevåg, vilket gör den lättarbetad även om du bara har en ledig hand. Tillverkad i rostfritt stål med gummerade handtag för grymt grepp även i blöta miljöer. Glöm inte att serva din tång med lite olja. Utrustad med en hake nertill som håller tången stängd vid förvaring. Tången mäter totalt 21cm.
229,00 kr 199,00 kr

M-WAR Creature Bait Party Pack Pumpkin (9 pack)

Creature Bait Party Pack från M-WAR är ett paket med jiggar och som är speciellt framtaget för fisket efter abborre. Har får du totalt nio stycken jiggar som är vrålheta och väldigt mångsidiga för abborrfisket. Dessa jiggar går utmärkt att antingen rigga på en jiggskalle och studsa på botten med men dom går även utmärkt att rigga på en offsetkrok för att ge en vasskyddad presentation.
89,00 kr 59,00 kr

Hurricane Braid Scissor

Hurricane Braid Scissor är en liten och behändig sax som med enkelhet klipper av din fiskelina, oavsett om du använder flätlina, nylon eller fluorocarbon.
59,00 kr 31,00 kr