Filtrera
STOR HÖSTREA! MÄNGDER AV SUPERKLIPP! KLICKA HÄR
Stäng
STOR HÖSTREA! MÄNGDER AV SUPERKLIPP! KLICKA HÄR

Darts Soft Lure Box X-Small

Darts Soft Lure Box är en betesask med smart förvaring genom att båda sidorna utnyttjas, perfekt för riggade jiggar. Boxen har även dräneringshål så innestängd fukt försvinner.
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 250088
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Darts
59,00 kr
43,00 kr
  • Fri frakt > 500kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
Mått19x9x3,5cm
Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Specifikationer
Attribute nameAttribute value
Mått19x9x3,5cm
Kunder som köpte denna köpte också

Maggot Röd/Vit (ca 250st)

Maggot har traditionellt används till isfiske men har fått allt större betydelse för mete under andra tider på året. Många gånger proffsens val till sommarmetet. Förvaras 1-2 grader med en hållbarhet om ca 3 veckor. Vid beställning av maggot är det viktigt att paketet hämtas ut snarast hos ombud, för att bevara maggotens kvalité.
27,00 kr

Kinetic Waterproof Performance Box 100

Waterproof Performance Box är en vattentät samt slitstark betesask av högkvalitativ och transparent plast. Den vattentäta förslutningen stängs med hjälp av fyra starka klämmor för att säkerställa att inte asken tar in något vatten. Självklart är även asken behandlad för att klara av gummibeten samt att den har justerbara fack så du själv kan organisera asken precis som du vill ha den.
119,00 kr 79,00 kr

Fox Rage Stack n Store Lure Box Medium Deep (20 fack)

Stack n Store Lure Box från Fox Rage är en betesask i medium storlek med tjugo justerbara fack. Asken är hela 8cm hög vilket gör att den passar perfekt större beten, så som gäddjiggar, stora wobblers, havsfiskejiggar etc. Asken är tillverkad av slitstarkt plast som är UV behandlat så dina beten inte skall bli solblekta.
149,00 kr 119,00 kr