Filtrera
Stäng

Jerkset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Garcia Venerate Jerk

Ett jerkbait kombo för tuffa tag. Ett välbalanserat set med samma komponenter som vi säljer lösa, men till ett oslagbart pris!
2.377,00 kr 1.599,00 kr

Revo X Jerk Combo 6,3ft -100g

Revo X Jerk Combo är en jerkbaitutrustning från Abu Garcia av hög kvalitet. Här får du väldigt noga utvalda komponenter för att ge en utrustning som välbalanserad, kraftfull och som klarar av riktigt stora gäddor. Spöet är ett Abu Garcia Venerate kolfiberspö med ett klassiskt korkhandtag. Rullen är en Ambassadeur Revo X med hela sju kullager, stark broms samt en jämn och fin gång. Det medföljer även 150 meter SpireWire Stealth Smooth 8 flätlina. Ett komplett kit för dig som vill ha en schysst jerkutrustning helt enkelt!
2.747,00 kr 1.999,00 kr

Svartzonker Jerk Combo 7ft ->140g

Ett noga utvalt jerkbaitcombo från Abu Garcia med ett Svartzonker spö, den klassiska Ambassadeur 5601 JB rullen och Fireline Svartzonker flätlina. Allt detta i ett komplett paket! Här får du verkligen hög kvalitet för pengarna. Denna kraftfulla och välbalanserade jerkutrustning har kastvikter upp till 140 gram vilket gör att du kan använda större delar av alla gäddbeten på marknaden, dvs man har nästa oändligt med möjligheter när det kommer till betesval. Ambassadeur JB (JerkBait) behöver nog inte närmare presentation. Detta är en av Abu Garcias absolut mest sålda Ambassadeur rullar till jerkbaitfiskare. Vill du ha en schysst jerkbaitutrustning som håller väldigt hög kvalitet? Då är detta utrustningen för dig!
4.497,00 kr 3.499,00 kr